Mijn dochter Lizzy (13) heeft sinds een jaar of 5 les van Laura. Begonnen bij andere leraren maakte Lizzy bij Laura grote sprongen vooruit. Omdat Laura aanvankelijk bij ons thuis les gaf heb ik een goede indruk gekregen van de prettige en speelse manier waarop ze lesgeeft. Laura weet op een leuke manier uit te dagen om soms drempeltjes te nemen. Het is mooi om te zien hoe het zelfvertrouwen daardoor groeit!

Lizzy zegt zelf: ‘Laura legt duidelijk uit, met goede voorbeelden, waardoor het makkelijker te begrijpen is. En ik vind de lessen leuk! :-)’

Bridget, moeder van Lizzy.

De lessen bij juf Laura zijn super leuk! Laura leert mij goed viool spelen en zelf speelt zij ook cello! Bij sommige stukken gaat ze mee spelen met haar cello en dat klinkt zo mooi! Ik ben echt blij dat zij mijn juf is! Soms doen we spelletjes en dan klinkt mijn viool beter! Dat is echt super fijn! Laura is echt een SUPER GOEDE JUF! LAURA IS GEWELDIG!!!!!!!!!

Alexia.

Juf Laura heeft me veel geleerd in ongeveer 5 jaar, en het is heel leuk. De leukste activiteiten vond ik als mijn zus en ik samen toonladders spelen en wanneer wij in een kwartet spelen!!!!

Max.

Als ouders zijn wij heel blij met de muzikale ontwikkelingen van onze dochter en zoon van bijna 12 jaar. Zij zijn op hun 7e bij juf Laura begonnen en zij gaan altijd met plezier naar de les, heel erg belangrijk!!! Daarnaast is de sfeer in het team van het Strijkdomein gezellig, leerzaam en wij voelen dat iedereen welkom is! Het is inspirerend hoe de docenten zich blijven ontwikkelen en hoe ondernemend zij zijn met verschillende activiteiten voor hun leerlingen.

Lilian, moeder van Max en Alexia.